Határtalan lehetőségek

Magyarországon több mint 4.900.000 online vásárlóval számolhatunk, tavaly pedig a vásárlások száma 6.5%-kal növekedett. Mindemellett az egyedi termékek iránti kereslet is folyamatosan nő. Ha mindezt egybevetjük, akkor bizton kijelenthető, hogy a kisvállalkozások még soha sem álltak ekkora lehetőség kapujában. Az online jelenlét ma már elengedhetetlen és megkerülhetetlen dolog. Nem mindegy azonban, hogy milyen rendszert választunk.

igényfelmérés

Mit tartalmaz az ajánlat?

 • Lélegzetelállító saját honlap, ami megragadja a látogató figyelmét és el sem ereszti. (Tárhely és domain cím ügyintézéssel).
 • Értékesítést segítő holnap-szerkezet több év marketing tapasztalatával. Megbízható, letesztelt módszerek. Honlap, ami elad!
 • Modern WordPress alapú weboldal, hogy a honlapodat később te is módosíthasd, ne kelljen másra várnod. Blogolj, tégy közzé tartalmakat egyszerűen. Győzd meg a vevőket.
 • A legmodernebb Elementor Pro honlapépítő (melynek bolti ára 62.000 Ft, most ingyen a tiéd lehet) + reszponzív OceanWP sablon, hogy mobilon is kitűnően használható, lebilincselő weboldalad legyen, melyen minden pillanatban öröm a vásárlás.
 • Webáruház kifejezetten nagy, részletgazdag képekkel, amely az egyik legfontosabb eleme a termékek hatékony eladásának.
 • Ha szeretnéd, akkor bankkártyás fizetési lehetőség a boltodban, hogy minél előbb a pénzedhez juss, mielőtt a vevő meggondolná magát.
 • Fokozott biztonsági beállítások. Nyugodtan alhatsz abban a tudatban, hogy mind a vevőid adatai, mind a honlapod működése biztonságban van (GDPR megfelelés + iThemes Security Pro).

Legyen több időd!

És ez még nem minden! Tudom, hogy plusz időből sosem elég. Hidd el, hogy az adminisztráció ilyen egyszerű is lehet:

 • Automata elektronikus vagy papír alapú számlázás, hogy az adatok számlára írása, vagy gépelgetése ne vegye el az idődet, és hogy soha többé ne hibázz.
 • Facebook boltodat nem kell többé külön töltögetned. A weboldalra feltett termékeid automatikusan megjelennek vagy lekerülnek a Facebook boltodban, ahonnan egyből a weboldaladra juthatnak az érdeklődők a rendeléshez.
Automatizálás

Legyen több vevőd!

És hogyan lesz több vevőd? Kapcsolj magasabb fokozatba!

“Nyerő Facebook hirdetések” csomag. A hirdetések létrehozási díja 30.000 Ft 0Ft! (a bevezető akció keretében most ingyenesen elvégzem), beállítom neked ezeket a hirdetéseket:

 • “Vevők sorozatgyártásban” Voltak már vevőid? Esetleg megvan az email címük? Keressünk hozzájuk hasonló remek vásárlókat! A Facebook hasonmás célcsoport a legjobb választás a hirdetéseid célzására.
 • “Gyere vissza” hirdetés Azokat a honlapra érkező látogatókat, akik még nem vásároltak, Facebook hirdetéssel célozhatod meg sebészi pontossággal, így a lehető legolcsóbban tudsz eredményeket elérni.
 • “Termék üldöző” hirdetés Ha valaki megnézi néhány termékedet, utána pontosan azokat hirdetheted neki automatikusan. Üldözöd őt a Facebookon, amíg csak nem vásárol!

Neked csak a hirdetések költségeivel – melyet a plusz eladások fedezhetnek majd, és csak a hó végén jelentkeznek – kell kalkulálnod. A hirdetéseket bármikor leállíthatod, vagy elindíthatod.

személyes konzultáció

Tipikus ajánlatok

"Üdv!"

Egy látványos bemutatkozó és kapcsolati oldalra van szükséged, ahol az érdeklődők megismerhetnek és elköteleződnek? Szívesen elkészítem neked igényeid szerint új weboldaladat, amit végre büszkén mutogathatsz.

A biztonságos, mobilra is optimalizált weboldal tipikus ára:

99000 Ft

"Webshop"

Eleged van belőle, hogy csak a hirdetési díjakat fizetgeted, de szinte senki sem vásárol.

Jó volna ha minden ami lehet, automatikusan történne, hogy ne az adminisztrációval menjen el a nap?

Legyen saját webshopod, ami a látogatókat visszacsábítja. A biztonságos, mobilra is optimalizált webáruház tipikus ára:

299000 Ft

"Csak neked"

Egyedi igényeid vannak? Egy hasonló tudású és felépítésű honlap, webáruház és automatizált vevőszerző rendszer elkészítése 400-500 ezer forint között mozog.

Most kedvezményesen kínálom neked, hogy te is előre tudj lépni egy nagyot a terveidben.

Kérj ajánlatot

A pontos ajánlatot a veled történt egyeztetés és igényfelmérés után tudok adni. Fordulj hozzám bizalommal, hogy megtaláljuk a számodra kedvező konstrukciót.