Weboldal készítés

kisvállalkozásoknak

Online marketing alapokon

Online Rakéta
Weblap készítés
Online marketingkivitelező

Céges weboldal

Ha a mostani oldalad

Tudom a megoldást!

Miben segítek még

Online vevőszerzés

Weboldal készítés

Mint online marketing kivitelező, elkészítem teljes online jelenlétedet. Mobilbarát weboldal, modern felépítéssel, ami mobilon is hatékonyan szerzi az ügyfeleket!

Facebook bolt

Facebook marketing

Facebook hirdetések, vállalkozáskezelő létrehozása és beállítása, képpont telepítés, remarketing hirdetések, teljes körű Facebook analitika.

Keresőoptimalizálás SEO

Kereső optimalizálás

Alapvető SEO beállítások, hogy a keresőből is jöjjenek az ügyfelek. Google Cégem beállítása. Nézzen ki Facebook megosztáskor megnyerően a honlapod.

Hatékony email marketing

Email marketing

Az email listaépítés a legeredményesebb eszköz az online vállalkozáshoz. Az automata email sorozatokat csak egyszer kell megírni.

Chatbot marketing

GOOGLE ADS

A Google hirdetés is tud megtérülő lenni, ha alapos kulcsszókutatás és megfelelő érkező oldal várja a potenciális ügyfeleket.

Tanácsadás

Tanácsadás

Marketing és stratégiai tanácsadás, hogy még többet hozhass ki vállalkozásodból. Pörgessük fel az üzletedet közösen.

Mit mondanak korábbi ügyfeleim?

Krizsán Csaba marketing kivitelező

Üdvözöllek!

A nevem Krizsán Csaba, 20 éve foglalkozom informatikával. 2014-ben lettem megszállottja az internetes marketingnek, azóta minden alkalmat megragadok, hogy tudásomat gyarapítsam, és a legjobb online marketingkivitelező legyek.

A küldetésem, hogy a magyar vállalkozók az online térben is sikeressé váljanak, biztos technikai hátteret tudva maguk mögött, hogy csak az üzlettel kelljen foglalkozniuk.

Hogyan dolgozunk együtt?

személyes konzultáció

1. Ingyenes konzultáció

Személyes, vagy messenger videóhíváson keresztüli ingyenes kötetlen konzultáció, ahol megbeszéljük, hogy hogyan tudok a segítségedre lenni.

igényfelmérés

2. Ajánlat elfogadása

Felmérem a munkaigényt és elkészül az ajánlat, ami a projekt részleteit, időkereteit és költségeit foglalja össze. Ha ez megfelel neked, akkor szerződést kötünk.

technikai megvalósítás

3. Megvalósítás

Elkészítem az első terveket. A munka előrehaladásáról folyamatosan tájékoztatlak. Az elkészült fázisokat nyomon követheted és észrevételezheted.

átadás az ügyfélnek

4. Átadás

Mindent megteszek azért, hogy maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel. Az átadást követően egyeztetjük a további együttműködés lehetőségeit.