Krizsán Csaba     marketing kivitelező     komplex vevőszerző rendszerek

HAVI FIX díjért

megoldom a teljes online marketingedet!

Krizsán Csaba

BÓNUSZOK!

DÍJMENTESEN elkészítem:

Céges honlap létrehozása

300.000 Ft értékben

Keresőoptimalizált weboldal

150.000 Ft értékben

Facebook marketing setup

Facebook Vállalkozáskezelő létrehozása, beállítása, ellenőrzése. Jogosultságok, biztonság és domain validációk beállítása és ellenőrzése. Facebook pixel létrehozás, konverzió API beállítás. Facebook katalógus létrehozása.

60.000 Ft értékben

a siker képlete

Facebook hirdetés létrehozás

Facebook hirdetés kezdőcsomag: kampány létrehozása, célzás, célközönségek, egyéni és remarketing célközönségek beállítása, alap hirdetésvariációk és retargeting létrehozása, értékesítési szövegírás és 3 hirdetési kép létrehozása.

60.000 Ft értékben

Google Cégem optimalizálás

Google Cégem profil létrehozása és optimalizálása. Alapvető céginformációk megfelelő kitöltése, cégleírás szövegezése, képek feltöltése, szolgáltatások és bejegyzések létrehozása.

60.000 Ft értékben

előzd meg a konkurenciát
Analitika

Analitikai beállítások

Google Analytics regisztráció, mérőkódok beállítása és weboldalba illesztése, egyéni konverziós célok létrehozása a megfelelő méréshez, url paraméter és IP kizárások. Search Console regisztráció és beállítás.

30.000 Ft értékben

Google Ads setup

Google Ads fiók létrehozása, beállítások elvégzése, kulcsszókutatás különféle eszközökkel, keresési mennyiségek és konkurencia verseny meghatározása, Ads kampány létrehozása, PMax kampány szövegezése.

60.000 értékben

visszatérő vásárlók

Email beállítások

Céges email beállítások, tárhely DNS beállítások (spf/dkim/dmark) elvégzése, MailerLite, ListaMester, vagy más választott hírlevél küldő rendszer beállítása. Hírlevél sablon létrehozása, automatizmusok beállítása.

60.000 Ft értékben

Marketing tanácsadás

1 órás stratégiai marketing tanácsadás. Kötetlen telefonos vagy videókonferencia beszélgetés a céged marketing kérdéseiről. Árazási tanácsadás.

20.000 Ft értékben

Összesen több mint 800.000 Ft pénztermelő érték
AJÁNDÉKBA!

Akiknél már működik (esettanulmányok)

50ezer weboldal látogató a Google keresőből egy év alatt

50ezer weboldal látogató
Folyamatos érdeklődő beáramlás nélkül soha nem lesz elegendő bevételed, nem fejlődik a céged. Olyan, mintha nem tankolnál benzint az autóba, sehová sem tudsz eljutni vele. A keresőoptimalizálás ingyen üzemanyaggal látja el a vevőszerző gépezetedet. A tetszőlegesen skálázható fizetett hirdetések mellett fontos eleme lehet az üzleti stratégiádnak egy SEO-zott blog, ami a vásárlói út mindhárom szakaszát képes lefedni.

Akár kisebb vállalkozásoknak is (nulláról havi 2-3 milliós bevétel)

nulláról a havi 2-3 milliós bevételig
El vagy veszve a temérdek online eszköz és lehetőség között? Már mindenfélével próbálkoztál, de nem jönnek az eredmények? Ha kezdő vállalkozó vagy, nem biztos, hogy én vagyok a legjobb választás a számodra. De ha a bevált termékeidet vagy szolgáltatásaidat most kezded csak online értékesíteni, akkor is érdemes hozzám fordulnod. Megtalálom a számodra legtöbb profitot hozó módszert és el is készítem azt neked.

Verhetetlen ajánlat!

Ha engem választasz, megoldom az online marketinggel járó feladataidat, a fentieken felül folyamatosan az együttműködés időtartama alatt.

Amit kínálok (csomagajánlat):

Facebook bolt

Facebook hirdetéskezelés

Facebook hirdetések létrehozása, A/B tesztelés, hirdetés analitika és teljesítmény figyelés. Javaslatok a hirdetések módosítására.
Chatbot marketing

Google Hirdetéskezelés

Google Ads kampánykezelés, teljesítmény optimalizálás, eredmények figyelése. Igény szerinti kampányok indítása, módosítása.
Keresőoptimalizálás SEO

Keresőoptimalizálás

Kulcsszókutatás, témakutatás, versenytárs elemzés, szoftveres on-page SEO beállítások, hogy a keresőből is jöjjenek az ügyfelek.
Online vevőszerzés

Weboldal karbantartás

Rendszeres WordPress weboldal frissítés, pluginok és sablon licenszelése, és igény szerint weboldal tartalmi módosítások elvégzése.
Hatékony email marketing

Rendszeres konzultáció

Rendszeres konzultáció a gördülékeny együttműködés érdekében, gyors válaszadás telefonon, emailben vagy chaten.
Tanácsadás

Havi írásos riport

Havonta írásos teljesítmény riportot készítek, hogy könnyedén átlásd a dolgokat és a marketing eszközök eredményeit.

Más ügynökségek árai:

Havidíjas SEO árak: 60.000 Ft-tól

Havidíjas Facebook hirdetéskezelés: 60.000 Ft-tól

Havidíjas Google hirdetéskezelés: 60.000 Ft-tól

Weboldal üzemeltetés és karbantartás: 20.000 Ft-tól

Máshol összesen 200.000 Ft-tól kezdődik a fenntartás és hirdetéskezelés havi díja, és akár 400.000 Ft-ra is rúghat.

Mit mondanak, akiknek már segítettem?

Heizer Norbert
Heizer Norbert
MaxRoad Kft.
Tovább olvasom
Azt hiszem a lehető legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy felkerestem Csabát és megbíztam a cég honlapjának elkészítésével. Sajnos éveken keresztül elodáztam ezt a fontos fealdatot, mert ezidáig mindig csak olyan "fejlesztőkbe" futottam bele, akiknek minden tartalmat nekem kellett összerakni, biztosítani, tehát a munka lényegi része rám maradt. Na ez ebben a projektben merőben más volt. Csaba szinte egyik napról a másikra átlátta a tevékenységünk lényegét, már-már szakértője lett a témának, a teljes tartalmat szakmailag úgy állította össze, mintha mindig ezzel foglalkozott volna. Ezt úgy nevezem: profi munka! Köszönöm az együttműködést, egy élmény volt!

Ne habozzanak az Online Rakéta mellett dönteni, tiszta szívből ajánlom! 👌
Mester Attila
Mester Attila
Music House
Tovább olvasom
Csabát kértük fel intézményünk (a Music House óvoda és bölcsi) oldalának elkészítésére - amivel volt munkája bőven, mivel két nyelvű az oldal (magyar és angol).

Nem csak, hogy az elképzeléseinket sikerült teljes mértékben megvalósítania, hanem hasznos tanácsaival, ötleteivel kiegészítve egy még professzionálisabb, átláthatóbb, felhasználóbarátabb weboldalunk lett, mint eredetileg terveztük.

A közös munka során a kommunikáció gyors és zökkenőmentes volt. Mi is a pozitív ajánlások alapján döntöttünk Csaba ajánlata mellett, és remélem, hogy a mi pozitív tapasztalatunk is segít majd másokat a döntésben.
Hárs Péter
Hárs Péter
BioBúzafűlé
Tovább olvasom
Csabának egyedi megegyezésünk alapján a régi jobbára statikus html oldalunkat kellett átemelnie mobilbarát wordpress oldallá néhány új webáruházas funkcióval, változatlan tartalommal, úgy, hogy a meglévő jó keresési helyezésekben ne legyen visszaesés.

Nagyon ajánlom Csabát mindenkinek, kiválóan ért a szakmájához, látszik tapasztalata, gyakorlata, elkötelezett a megrendelő elégedettsége felé, hálás vagyok a munkájáért, jól döntöttem őmellette.

Pozitívumok: rugalmasság, pontos határidő, precizitás, hozzáértés, sok kiváló önálló meglátás és megvalósítás.
Mesterházy Levente
Mesterházy Levente
PrimalFood
Tovább olvasom
Örülök, hogy rátaláltam Csabáékra, gyakorlatilag órákon belül oldottak meg olyan feladatokat, amikre már eddig is túl sok időt pazaroltam, és nem sikerült. Ez a szakértelem 🙂 A megbeszélteket precízen, gyorsan, és az elvártakat túlteljesítve hajtották végre, és ezentúl még szuper ajánlásokat is kaptam a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban.

Nagyon ajánlom őket, ha egy jól beállított hirdetési fiókot és jól teljesítő hirdetéseket szeretnél!
Márton Anikó
Márton Anikó
MaMentor
Tovább olvasom
Nem tudok elég hálás lenni azért, ahogyan Csaba hozzááll a feladatokhoz. Az egy dolog, hogy profi abban, amit csinál, de a közös munka során azt tapasztalom, hogy mindig elébe megy a dolgoknak.

Nemhogy szólni kéne valami miatt, hanem mindig egy lépéssel előrébb jár. Szakmai tanácsokat ad a kivitelezés után is, és persze közben is.

És ami nála kiemelendő, hogy nem pusztán az elvégzett munka fontos számára, hanem az eredmények is. 🙏
Herczeg Tibor
Herczeg Tibor
Lézer Depó Kft.
Tovább olvasom
A legmegdöbbentőbb az volt a közös munkában, hogy tudta és értetette, mire van szükségem, és el is tudta készíteni.

Manapság ez a két tényező nem jár kéz a kézben.
Viszont Csaba nagyon érzi.
Előző
Következő
EZT AJÁNLATOM NEKED 2024-re!
Most az első jelentkezőknek a havi díj 400.000Ft helyett csak
179.900 Ft

(AAM)

Facebook hirdetéskezelés
Google hirdetéskezelés
Weboldal karbantartás és kezelés
SEO feladatok elvégzése
Rendszeres konzultáció
Havi írásos teljesítmény riport

+800.000 Ft értékű bónusz ajándékba:

+ Weboldal teljes körű elkészítése
+ Keresőoptimalizálás
+ Facebook és Google beállítások
+ Google Cégem optimalizálás
+ Analitika és mérőkódok beállítása
+ Levelezési beállítások
+ Marketing tanácsadás

Ne maradj le!
Csak néhány kiválasztott ügyféllel fogok együtt dolgozni hosszútávon. Ha élni szeretnél a lehetőséggel, akkor jelentkezz minél előbb, hogy együtt felmérhessük, megéri-e neked velem dolgozni. Jelentkezz az alábbi űrlapon és 24 órán belül válaszolok, vagy hívj telefonon napközben 8-16 óra között.
Jelentkezz most az alábbi űrlapon

Benned is felmerülhetnek ezek a kérdések:

Eddig főként projekt munkáim voltak. Most win-win alapon szeretnék kiépíteni egy válogatott ügyfélkört, akikkel szívesen dolgozom folyamatosan együtt. Nem zavar, ha az elején több energiát kell befektetnem, ha azzal értéket teremtek.

A havi díj nem tartalmazza a Facebook és Google hirdetések költségeit, valamint a PR cikkek megjelenési költségeit, webtárhely és domain költségeit.

A siker kulcsa sokkal összetettebb kérdés, mint egy meglévő weboldal. Valószínű, hogy a weboldalt át kell alakítani, átstrukturálni, fejleszteni, de mindenképpen átnézni a fenti szempontok szerint. A havidíjas szolgáltatási ajánlatom akkor is verhetetlen a piacon, ha neked már vannak stabil, viszonylag jól működő eszközeid a vállalkozásodban.

Természetesen bármikor felmondhatod a szerződést, az elkészült bónusz munkák havidíjjal csökkentett értékét kell csak kifizetned, tehát addig lényegében ingyen dolgozom neked.

Ha most jelentkezel további bónuszok várnak:

Chatbot marketing

50 izgalmas email tárgysor minta

Tanácsadás

+ Meglepetés bónusz

Felpörgetnéd az üzletet?

Meddig halogatod még, hogy rendbe tegyed az online jelenlétedet, minden nap akár százezreket veszítve ezzel?

Vedd fel velem a kapcsolatot